Henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen tuuli-,sivu- ja takalasien vaihdot ammattitaidolla. Meillä onnistuu tuulilasien vaihdot myös kuorma- sekä linja-autoihin.

Tuulilasien vaihdot ja kiveniskemien korjaukset

Kiven, hiekoitushiekan tai nastarenkaista lentäneen nastan osuma voi aiheuttaa ikävän muiston tuulilasiin. Osui tuulilasiin sitten kivi tai nasta, jättää se helposti lasiin särön, joka voi johtaa isompaan halkeamaan. Ehjä tuulilasi on turvallisuuden kannalta olennainen osa autoa.

Tuulilasin vaihtaminen on tärkeää, kun osuma tai halkeama on kuljettajan näkökentässä. Tuulilasi kuluu myös normaalissa käytössä, vaikka ei halkeamia tai näkyviä kiveniskuja tulisikaan. Ajan saatossa muodostuu naarmuja ja kulumia, jotka vaikuttavat näkyvyyteen kirkkaassa auringonvalossa, tai pimeällä vastaantulijoiden valojen häikäistessä.

Korjaus vai vaihto?

Voit välttyä tuulilasin vaihdolta, mikäli iskun koko on pienempi kuin kahden euron kolikko. Pienestäkin säröstä voi tulla iso päänvaiva, mikäli sitä ei korjata heti. Ajan mittaan pienestä osumasta voi muodostua iso halkeama, jolloin tuulilasi tulee vaihtaa.

Rengasmarket Hennalasta saat tuulilasin vaihdot ja korjaukset ammattitaidolla, helposti ja nopeasti.Soita henkilökohtainen tuulilasinvaihtotarjous

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä tuulilasien vaihto ja korjauspiste.

Rengasmarket Hennala
Helsingintie 138
puh. 0207 490 810

 

 

Olemme nyt BestDrive. BestDrive by Continental on uusi, henkilökohtainen täyden palvelun talo sinulle ja autollesi. Uusi nimi ja uusi palvelu, tehty kaikille autoilijoille. Ja jokaiselle autolle. Lue lisää bestdrive.fi tai varaa aika.