Renkaat kuorma-autoon

Rengasmarket Hennalasta saat erilaiset kuorma-autojen renkaat helposti ja ammattitaitoisesti. Etsimme juuri sinun autosi ja ajosi vaatimuksia vastaavat renkaat, niin kesälle kuin talvellekin. Oikeanlaiset renkaat tekevät matkanteosta mukavaa, sillä ne auttavat liikenneturvallisuuden ylläpidossa ja pitävät polttoainekustannukset kurissa. Kuorma-autoilla on painoa jo itsessään, ja tähän lisättynä kuljetettavat kuormat sekä ajetut kilometrit aiheuttavat sen, että renkaiden on kestettävä valtavaa rasitusta. Oikeanlainen rengas auttaa paitsi pitämään käyttökustannukset alhaisina, myös vähentämään auton tuottamia hiilidioksidipäästöjä!

Renkaiden laadulla on väliä varsinkin pitkillä työmatkoilla, joiden aikana sää ja tien kunto voivat vaihdella ääripäästä toiseen. Renkaiden valinnan kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, sillä esimerkiksi nastarenkaat on kielletty useissa Euroopan maissa.

Suomessa talvirenkaat on oltava kuorma-autoon asennettuna viimeistään joulukuun 1. päivänä, ja niiden on pysyttävä asennettuina joulu- tammi- ja helmikuun ajan ajoneuvoissa, joiden rakenteellinen nopeus on yli 60km/h. Vetävien akseleiden talvirenkaiden vaadittu urasyvyys on vähintään 5mm, muilla akseleilla ja perävaunulla riittää vähintään 3mm syvyys. Nastarenkailla on sallittua ajaa marraskuun 1. päivästä aina maaliskuun 31. päivään, tai vaihtoehtoisesti toisen pääsiäispäivän jälkeiseen maanantaihin.

Ota yhteyttä Rengasmarket Hennalan asiantuntevaan henkilökuntaan missä tahansa kuorma-autosi renkaisiin liittyvissä kysymyksissä, me autamme!

Olemme nyt BestDrive. BestDrive by Continental on uusi, henkilökohtainen täyden palvelun talo sinulle ja autollesi. Uusi nimi ja uusi palvelu, tehty kaikille autoilijoille. Ja jokaiselle autolle. Lue lisää bestdrive.fi tai varaa aika.